O vară petrecută distractiv și cu spor, alături de Fundația OK și OTP Bank

O vară petrecută distractiv și cu spor, alături de Fundația OK și OTP Bank


Taberele de vară, un element nelipsit din agenda estivală a fiecărui copil, revin în forță cu Fundația pentru Educație Financiară OK. Și în acest an, Fundația extinde proiectul Taberelor OK pentru copiii angajaților și clienților OTP Bank, iar oficiul central al băncii găzduiește un eveniment pentru participanți.

Un grup de 18 copii au vizitat sediul OTP Bank pe 13 iunie, penultima zi a Taberei organizate la Chișinău. Vizita a fost facilitata de trainerii Fundației Ok, Victoria Iordachi și Valentin Creciun, care au ghidat copii în o călătorie în lumea bancară, de la ghișeu, undei ei au primit sfaturi despre schimb valutar și transferuri, la departamentul de produse, unde au aflat modul în care banca răspunde la nevoile clienților.

Elena Guzun, Vicepreședinte al Comitetului Executiv, Director Comercial Corporate Banking a întâmpinat vizitatorii la o sesiune de întrebări și răspunsuri: Mă bucură mult interesul copiilor față de aspectele financiare. Împreună am discutat cum setăm obiective, cum obținem un venit din investiții. S-au arătat foarte interesați de cariere în bancă. Tinerii curioși, creativi, care se ocupă de arte și sport – sunt exact colegii doriți.

Sofia, 12 ani, a împărtășit impresiile sale: Am aflat că pentru a deveni Director trebuie să fii deschis la chestii noi și să înveți continuu. Cred ca ar fi foarte tare să fii Director Comercial, și Doamna Guzun ne-a încurajat să țintim sus și să credem în noi.

Am fost curios să aflu cum OTP Bank se deosebește de alte bănci din țară. M-a surprins cât de internaționalizată este banca, cât de mulți clienți mari are și câte oportunități de carieră sunt – sunt o mulțime de căi de dezvoltare personală și profesională, a menționat Artiom, 12 ani.

Ediția Taberei OK organizată la Chișinău se încheie pe 14 iunie, iar experiența distractivă continuă în orașele Bălți, Rezina și Cahul. Pe tinerii participanți îi așteaptă noi abilități, jocuri și excursii surpriză.

Distribuie pe Facebook